Dodatne usluge
Osnivanje firme
Kako bi svoje klijente rasteretili brojnih administrativnih i birokratskih obaveza, koje je potrebno izvršiti u procesu osnivanja firme, IBC na sebe preuzima obaveze neophodne kako bi taj proces bio uspješno okončan.
Za realizaciju potrebna je notarski ovjerena punomoć.
Pronalazak potencijalnih partnera
Za sve klijente koji žele plasirati svoje usluge ili proizvode na BiH tržište IBC će vam pomoći u pronalasku i odabiru potencijalnih poslovnih partnera.
Informacije o poslovnim partnerima uključuju:
-naziv firme, adresu, kontakt (telefon, fax, e-mail), web stranicu, popis djelatnosti

Uz nabrojane informacije, možemo provjeriti i njihovu finansijsku stabilnost.
Utvrđivanje konkurencije na tržištu
IBC svojim klijentima nudi ispitivanje i utvrđivanje konkurentnih firmi, kvalitete njihovih proizvoda, usluga kao i finansijsku sliku istih.
Prevodilačke usluge
IBC svojim klijentima nudi prevodilačke usluge na svim svjetskim jezicima.
Ukoliko imate odličan proizvod ili uslugu, jezik ne bi trebao biti prepreka uspješnom poslovanju.
Naša usluga obuhvata prevoditelja za poslovne sastanke ili turistički obilazak grada, usluge prevođenja promotivnog materijala i sl.


Usluge privatnog vozača
IBC nudi usluge privatnog vozača,sa modernim automobilom, koji bi klijentu bio na raspolaganju u dogovorenom periodu.Usluga se može koristiti za veliki broj aktivnosti.
Izrada WEB stranica
U skladu sa vašim potrebama, mladi, kreativni i obrazovani web dizajneri, izradit će modernu, jednostavnu i funkcionalnu web stranicu koja će na najbolji način biti reprezent vaših usluga i proizvoda.
Organizacija poslovnog putovanja
Kako biste što učinkovitije odradili poslovni sastanak sa vašim partnerom u Bosni i Hercegovini, prepustite nama brigu oko organizacije poslovnog putovanja, rezervacije hotela, dolaska na željeno odrediše, organizacije poslovnog ručka, turistički obilazak grada i sl.